Hoppa till sidans innehåll

D-hallen stängd tillsvidare

05 NOV 2020 22:01
  • Uppdaterad: 05 NOV 2020 22:01

Under onsdagen så har taket på D-hallen besiktats, med anledning av att den har samma konstruktion som Tarfalahallen som rasade in i Kiruna, och man har upptäckt avvikelser gällande takkonstruktionen. Detta innebär att D-hallen kommer att vara stängd till att börja med minst fram till årsskiftet. Under denna tid kommer Stadsbyggnadsförvaltningen att ansvara för utredning och att ta fram åtgärder för att säkra takkonstruktionen. Se även inslaget från SVT på vår facebook sida 

Detta kommer givetvis att påverka all verksamhet som bedrivs i alla ishallar i stan och föreningarna tillsammans med Fritidsförvaltningen håller på att ta fram en plan för att minimera konsekvenserna för alla utövare. Viktigt att ni framöver håller koll på kalendern, gärna varje dag då det kan förekomma ändringar med kort varsel. Isträningarna kan bli i någon av hallarna i Coop eller i Sunderbyn.

Jag vill passa på att påminna vikten av att alla efterföljer Covid-19 restriktionerna, Tvätta händerna, stanna hemma om du är det minsta sjuk eller har symtom. OBS det är fortfarande endast åkare och tränare som får vistas i hallarna under träning. Detta är extra viktigt att respektera nu när vi kommer in i nya hallar med en större mängd människor.  Tillsammans så håller vi i och håller ut.

 

Styrelsen / LAKF

Skribent: Helge Lauritsen
E-post: Adressen Gömd

 Följ oss på Facebook:

Bildresultat för facebook logo

 

Sponsorer


Sponsra LAKF och syns här!

LF_Logo_Norrbotten_Vanster_SVART.png

        
 
 
 

Postadress:
Luleå AKF - Konståkning
Lizette Vazquez, Vinkelgränd 5
97435 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link