Hoppa till sidans innehåll

LAKF Sommarläger 2022


Nu är allt klart med vårt Sommarläger. Välkommen med din anmälan.
Detta är ett ypperligt tillfälle att komma väl förberedd inför kommande säsong. 

Målgrupp
Lägret riktar sig till våra egna konståkare i grupp 1 - 3 samt grupp 4 – 5.  Naturligtvis är åkare från andra föreningar välkomna att anmäla sig, Vid många anmälningar har LAKF:s åkare förtur.

Tid och plats
V32 måndag-fredag, 8 – 12 augusti på Coop Arena. Hall och detaljerat schema meddelas senare.

Anmälan till sommarlägret
senast den 31 juli  Klicka här för din anmälan

Tester
Vi jobbar för att kunna erbjuda tester på avslutningsdagen på lägret men allt är inte klart i dagsläget. Mer info om detta kommer så fort vi vet. Åkare på lägret har förtur på testplatserna.

Träningsupplägg
Träningsalternativ 1: Åkare med minst tävlingstest. Måndag till fredag 5 dagar, 2 ispass och 1 markpass eller dans per dag.
Träningsalternativ 2: Åkare med minst Leomärke 2. Måndag till torsdag 4 dagar, 2 ispass och 1 markpass eller dans per dag.

Tränare
LAKF:s huvudtränare Kseniya Bakusheva och Aliki Stergiadu. Presentation av istränarna finner ni här nedan. Vi har också klart med Tove Lojander som danspedagog, Tove har lång erfarenhet som danslärare och var även med på fjolårets läger. Fler tränare kan ansluta beroende på antalet anmälda.

Kseniya Bakuscheva: Är vår populära huvudtränare i LAKF sedan säsongen 2019. Kseniya har en bred kunskap och stor erfarenhet som konståkare då hon nu stått på is i 22 år. Hon kommer ursprungligen från Belarus, där hon tränat och tävlat på både nationell och internationell nivå. Hon har ett flertal medaljer i de Belarusiska mästerskapen och även deltagit i ett flertal internationella tävlingar som, Junior grand Prix, European Youth Olympics och European Championships. Kseniya har en av de högsta utbildningarna från Belarus, samt ett flertal utbildningar med kända ryska tränare. Hon är även utbildad domare och technical controller. Hon har jobbat som domare på Belarusiska mästerskapen och har en ISU utbildning (international skating Union). 


Aliki Stergiadu: Är född uppvuxen i Uzbekistan men flyttade som 15 åring till Moskva för att satsa på isdans på elitnivå. Under hennes aktiva karriär har hon tävlat på nationell och internationell elitnivå och haft flera stora framgångar bland annat blev hon juniorvärldsmästare 1991 i Budapest och sedan deltagit i tre VM och ett OS som tog plats i Lillehammer år 1994.  Därefter under många år har hon jobbat som tränare och koreograf i singelåkning och isdans. Från 2006 till 2014 har varit huvudtränare i Skellefteå KF. Hon har 5-års utbildning vid Moskvas Statliga gymnastik- och Idrottsakademi som lärare i idrott och hälsa samt konståkningstränare. Hon är också internationell tävlings TS i isdans och nationell tävlings TS i singelåkning.

Avgifter
Träningsalternativ 1: 2000kr + 500kr i anmälningsavgift.
Träningsalternativ 2: 1495kr + 500kr i anmälningsavgift.


Anmälningsavgiften är 500kr och betalas in via Swish 1236919708  samband med anmälan. Märk betalningen med läger och deltagarens namn.

QR kod för betalning:  

Anmälningsavgiften återbetalas enbart om vi inte kan erbjuda en anmäld åkare plats på lägret. Turordning gäller från den dag som anmälningsavgiften har registrerats.

Kost
Lunch och mellanmål ingår i lägeravgiften och kommer att serveras på Coop Arena.

Logi
Ingår inte men vi rekommenderar boende på Scandic Hotell som ligger på gångavstånd från ishallen.

Övrigt
Kontakta oss på This is a mailto link om du har några frågor kring lägret

Uppdaterad: 13 APR 2022 17:11 Skribent: Helge Lauritsen
E-post: Adressen Gömd

 Följ oss på Facebook:

Bildresultat för facebook logo

 

Sponsorer


Sponsra LAKF och syns här!

LF_Logo_Norrbotten_Vanster_SVART.png

        
 
 
 

Postadress:
Luleå AKF - Konståkning
Lizette Vazquez, Vinkelgränd 5
97435 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link