Hoppa till sidans innehåll

LAKFs sponsorer


Alla våra åkare ska få möjlighet att utöva konståkning och utvecklas i egen takt, både i sin sport och som individer.

Luleå Allmänna Konståkningsförening (LAKF) grundades 1989. Föreningen har idag ca 94 aktiva konståkare och ca 120-tal barn i åldrarna 4-10 år som går skridskoskola.

LAKF har huvudtränaren Ksenia Bakusheva samt ett tiotal assisterande tränare.

Från augusti till maj genomförs varje vecka mellan 10-23 st. träningspass på is och mark för klubbens 9 konståkningsgrupper. Under resten av året genomförs markträningar utomhus varje vecka med uppehåll under juli. Skridskoskolan, som är öppen för alla, är indelad i tre grupper och har träning en gång per vecka.

Klubbens åkare deltar i tävlingar och träningsläger i mestadels i de nordliga distrikten men vi deltar även på tävling runt i hela Sverige. klubben anordnar varje år en till två tävlingar som har 80-140 deltagare från hela landet, främst de nordliga delarna. LAKF genomför dessutom ett upptaktsläger på is i början av augusti, ett höstlovsläger samt ett sportlovsläger.
Varje år i december genomförs en julshow på is där alla åkare samt hela skridskoskolan deltar.

Vad vill vi?

Målsättningen med föreningens verksamhet är:
• Att intressera barn och vuxna för konståkning.

• Att introducera de barn som vill i mer ordnad träningsverksamhet. 

• Att aktivera och utbilda föräldrar i föreningens verksamhet.

• Att ha en bred verksamhet, från nybörjare till elit.

Vad lär sig konståkarna?

Från nybörjarens lek i skridskoskolan till elitåkarens trippelhopp krävs mycket träning och tålamod. En konståkare lägger ner många timmar på teknik- och dansträning för att utveckla sin smidighet, styrka, koordination, kroppsuppfattning och balans. Konståkning är en oerhört teknisk och styrkekrävande sport som ändå ska utföras med lätthet, känsla och konstnärlig presentation.

Vad behöver vi pengar till?

Den största utgiften för LAKF är lön till vår anställde tränare. Hallhyra för ishallar vid Coop Arena, markträningslokal, tränarutbildningar, licensavgifter, domarkostnader och kostnader för tester är andra kostnader som föreningen har. För att minimera kostnaderna får konståkarna själva bekosta tävlingsavgifter och resor.

Hur finansierar vi verksamheten?

Basen i föreningens ekonomi är terminsavgifter som konståkarna och deltagarna i skridskoskolan betalar. Andra intäktskällor är lägerverksamhet, de egna tävlingarna och försäljning av fika, kläder, lotter mm.

Sponsorbehov!

Men allt detta räcker inte till för hela vår verksamhet, vi behöver även stöd från näringslivet. Därför vänder vi oss till dig och hoppas att du vill bidra till vår verksamhet. Vi har tre färdiga paket, men vi är alltid öppna för en dialog om utformningen av Ditt sponsorpaket.

Vad kan vi erbjuda?

Logotyp på vår hemsida www.lakf.se. Den besöks inte bara av föreningens konståkare utan även av föräldrar, släkt, kompisar och konståkare över hela Sverige.
Logotyp på presentationsmaterial, annonser och annat material som LAKF tar fram och sprider. Arbetsuppgifter för konståkare, allt från att dela ut reklam till att genomföra en företagsaktivitet på is. Upplåta yta vid tävlingar, shower och andra aktiviteter där sponsorn kan finnas på plats och visa upp/prata om sitt företag.

Tack för ditt stöd! 

 
LF_Logo_Norrbotten_Vanster_SVART.png
   
LLT.png
Uppdaterad: 20 MAJ 2022 17:45 Skribent: LAKF
E-post: Adressen Gömd

 Följ oss på Facebook:

Bildresultat för facebook logo

 

Sponsorer


Sponsra LAKF och syns här!

LF_Logo_Norrbotten_Vanster_SVART.png

        
 
 
 

Postadress:
Luleå AKF - Konståkning
Lizette Vazquez, Vinkelgränd 5
97435 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link